God musik til fødselsdags-fest – uanset om du bliver 30 eller 60!

Skal I til at holde rund fødselsdag for en ”40, frisk og frejdig” fødselar, så er Counters det helt rigtige valg for Jer. Uanset om I ønsker livemusik både under middagen og til dans, eller om I kun ønsker dansemusik efter middagen, så tilrettelægger Counters dette efter Jeres ønske. Musik under middagen består af afdæmpet dinnermusik, som spilles af Søren og Lars.

Livemusik leveret af Counters er med til at sørge for den helt rigtige stemning til Jeres fest, og dansegulvet vågner for alvor op, når trioen spiller op til dans efter middagen med et repertoire bestående af de største hits fra 60’erne og til i dag. Musikken får altid gæsterne ud på dansegulvet, og der er med garanti mulighed for at synge med på numre af bl.a. Kim Larsen, Thomas Helmig, TV2, Ray-dee-ohh, Halberg/Larsen, Sanne Salomonsen, Dodo and the Dodos, Gloria Gaynor, Tina Turner, Beatles, Alberte, Big Fat Snake, Creedence Clearwater Revival, Duffy, Volbeat, Rasmus Seebach og mange flere.

Se repertoiret HER – eller hør udvalgte numre i playeren her på siden.

Counters er et danseorkester med mange års erfaring i at spille til fødselsdagsfester og der gøres særdeles meget ud af at lyd og lys spiller optimalt. Counters har noget af det bedste lydudstyr, der kan købes for penge, og der sættes en ære i, at det altid er optimeret til fulde til Jeres fest.

I selskab med Counters bliver fødselsdagsfesten en uforglemmelig succes!

Husk gerne at festsange helst skal omkring os inden I går til bords, så vi er klar til at spille dem mellem retterne.