COUNTERS SPILLER TIL BRYLLUP…

Brylluppet er den største fest – og musikken skal være i top.

Når I booker Counters til jeres bryllupsfest, kan I være sikre på, at jeres gæster får den bedste oplevelse. Counters har mange års erfaring i at spille til bryllupsfester og er med til at sørge for, at alle får en uforglemmelig fest.

Repertoiret består af de største hits fra 60’erne og op til i dag. Vi har en forkærlighed for dansk guldalder-pop fra 80’erne og spiller også de nyeste hits. Vores musik får altid gæsterne ud på dansegulvet, og der er rig mulighed for at synge med på numrene.

Vi spiller bl. a. numre med Thomas Helmig, TV2, Ray-dee-ohh, Halberg/Larsen, Dodo and the Dodos, Gloria Gaynor, Tina Turner, Beatles, Big Fat Snake, Creedence Clearwater Revival, Duffy, Volbeat, Rasmus Seebach og mange flere.

Se repertoiret HER – eller hør udvalgte numre i playeren længere nede på siden.

Counters gør meget ud af at lyd og lys spiller optimalt. Vi har noget af det bedste lydudstyr der kan købes for penge, og sætter en ære i at det altid er optimeret til jeres fest.

I kan trygt booke Counters til jeres bryllup. Vi har mange års erfaring, og sørger for, at I og jeres gæster får en uforglemmelig aften.